Relax

LE TERME DI SIRMIONE
Heeft u behoefte om te ontspannen en verzorging van het welzijn van uw lichaam en uw ziel? De Terme di Sirmione, ten zuiden van het Gardameer, is een stukje paradijs op aarde speciaal aangelegd om momenten van vrede, rust en verwennerij voor alle gasten aan te bieden.
Het karakteristieke waardoor de Terme di Sirmione een wondermiddel voor de gezondheid is, is het zwavelhoudende water salsobromoiodic, van meteorische oorsprong. Die, na te zijn opgepompt tot ca. 2.100 meter onder het zeeniveau en naar het oppervlak stroomt bij een temperatuur van 69° C. Door de stroming van het water wordt het verrijkt met verschillende mineralen, waardoor het uniek is en niet kunstmatig reproduceerbaar!
AQUARIA is de spa van Terme di Sirmione, die ongeveer 10.000 vierkante meter beslaat en ligt aan de oevers van het Gardameer. Dit is een open-air paradijs met al zijn faciliteiten speciaal gebouwde overdekte oase van welzijn, die u niet mag missen. Thermale baden, whirlpools, sauna's, Turks baden, emotionele parcoursen, luxe douches, de zoutkamer, de muziekkamer, fitness ruimte ... niets ontbreekt er in Aquaria.
Het terugvinden van de balans tussen lichaam en geest dankzij de natuur en de Terme di Sirmione.